Categorii

Cart  

No products

Shipping 0,00 RON
Total 0,00 RON

Prices are tax excluded

Cart Check out

 Termeni si Conditii 

Utilizarea site-ului www.cramasipastrama , implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Produsele pe care acest site le ofera sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea ra recomandam sa verificati actualizarea acestora. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Pot exista anumite diferente intre imagini si produsele comandata si receptionate.
Definitii

www.cramasipastrama.ro  este intretinut si administrat de SC REPERE INVEST SRL– denumit in continuare Furnizor. Orice persoana fizica sau juridica, care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul acestui site – denumit in continuare Client.
Securitatea Datelor PersonaleDatele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Datele furnizate de dvs. vor fi folosite numai in scopuri asociate comercializarii produselor si a serviciilor oferite de noi, in scopul facilitarii comunicarii intre noi, a procesarii comenzilor, pentru anunturi legate de noi produse si/sau servicii, informatii legate de programul de sarbatori, reduceri de pret, promotii. Prin folosirea site-ului nostru acceptati aceasta politica de confidentialitate. Datele se stocheza in baze de date MySQL, pe un server securizat. Parolele clientilor inregistrati sunt criptate utilizand algoritmul MD5. Totodata, toata activitatea la nivelul website-ului este automat monitorizata in Log-uri pentru evidenta ulterioara. La nivelul front-end-ului, website-ul ofera protectie impotriva utilizarii necorespunzatoare din partea utilizatorilor, filtrand input-ul acestora pentru prevenirea atacurilor asupra sistemului.
Confidentialitate

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor personale ale clientilor nostri. www.cramasipastrama.ro sa angajeaza sa nu transmita date personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai numai in scopul declarat da acest site. Nu vom instraina sub nici o forma datele pe care ni le puneti la dispozitie, nu vindem si nu facem schimb cu informatiile obtinute prin intermediul acestui site. Aceste informatii pot fi divulgate numai autoritatilor – la solicitarea justificata a acestora – pentru verificarea tranzactiilor comerciale. De asemenea, aceste date pot fi utilizate de noi in scopul analizelor statistice, a realizarii unor studii de piata si produs precum si pentru marketing-ul produselor oferite de noi – aceste studii nu vor include date de indentificare personala.Ne puteti contacta si ne puteti cere modificarea datelor dvs. precum si stergerea definitiva din baza noastra de date.Pentru mai multe informatii legate de politica de confidentialitate va rugam sa ne contactati.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati in scris stergerea datelor dvs.
Preluare comanda

Achizitia produselor se poate face prin trei variante:

Achizitie direct din magazin;Comanda plasata on-line;Comanda telefonica.

ACHIZITIA DIN MAGAZIN este cea mai recomandata metoda persoanelor care cumpara pentru prima data de la noi, deoarece aveti prilejul sa si degustati produsele inainte de achizitionarea lor.

COMANDA ON-LINE: este cea mai recomandata modalitate de achizitie persoanelor care au cumparat deja de la noi si care doresc livrarea produselor la o adresa indicata putind controla stocul, costul transportului, modalitatea de plata, timpul de livrare.

COMANDA TELEFONICA: pentru comenzi telefonice va rugam sa ne contactati de Luni pana Sambata in intervalul orar 09:00 19:00 la numerele afisate in zona contact.
Pretul ProduselorToate produsele au afisate preturile in RON cu TVA. In functie de modalitatea de livrare agreeata de dvs. la pretul produselor se vor adauga costurile de transport, asigurare si ramburs.


Costul transportuluiIn Bucuresti-          Pentru comenzi de peste 200 RON (TVA inclus) transportul este gratuit, iar livrarea se va face de catre agentii nostri.-          Pentru comenzi de pina in 200 RON (TVA inclus) achizitia se poate face direct din magazin sau prin curierat rapid. Vezi lista cu curierii rapizi folositi de catre noi si tarifele prestate AICI.Pentru livrare in tara se foloseste doar modalitatea de transmitere prin curier. Vezi lista cu curierii rapizi folositi de catre noi si tarifele prestate AICI.

Toate costurile pentru transport, asigurare si ramburs sunt exprimate in lei.
Modalitati de plata- cash- ramburs;- in avans cu Ordin de Plata;- cu instrument de plata (Bilet la Ordin sau CEC);- prin PayPal sau Credit Card.Datele firmei noastre sunt:SC REPERE INVEST SRLCONT BANCAR: RO82BRDE445SV18445004450COD UNIC DE INREGISTRARE: RO24684550REG COM: J23 /3407/2008
 Modalitati de livrare

Comenzile sunt livrate prin agentii nostri sau printr-o societate de curierat rapid.Durata de livrare este maxim 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii tinand cont de urmatorii factori: confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute de dvs; confirmarea modalitatii de plata; confirmarea modalitatii de livrare.La primirea coletului, va rugam verificati integritatea coletului si existenta facturii fiscale – acest document regasindu-se in plicul de pe colet.Produsele sunt inmanate in ambalaj sigilat, iar bunurile sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Politica de Returnare

Legislatia romana in domeniul comertul electronic si a regimului contractelor la distanta (Ordonanta nr. 130/31.08.2000, completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000)  prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Conditii pentru returnarea produselor:- produsul trebuie returnat in ambalajul original;- costurile aferente returului si a asigurarii produsului pe perioada transportului sunt suportate de dvs;- returul se va face prin firma de curierat prin care ati primit coletul. Aceste date va vor fi communicate;- returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.- costurile aferente transportului la retur nu se inapoiaza.Produsele nu se despagubesc in urmatoarele conditii:- motivul returnarii este unul subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau daca ati fost informat in scris asupra diferentelor intre imaginea produsului din magazinul online si produsul receptionat de dvs.;- adresa pe care ati folosit-o pentru comanda este eronata sau inexacta;- va razganditi dupa ce produsul a fost achitat de dvs, daca nu apare una din conditiile mentionate in Politica de Returnare a produselor.


Copyright

Intregul continut al site-ului este proprietatea lui SC REPERE INVEST SRL  si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului in scopul copierii continutului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu consimtamantul si acordul in scris al SC REPERE INVEST SRL.
Declinarea responsabilitatii Continutul site-ului www.cramasipastrama.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste pretul, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, designului, fara vreo notificare prealabila de catre producatori. 
Frauda ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.cramasipastrama.ro  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
Litigii  

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.


Cart  

No products

Shipping 0,00 RON
Total 0,00 RON

Prices are tax excluded

Cart Check out

PayPal