Categorii

Cart  

No products

Shipping 0,00 RON
Total 0,00 RON

Prices are tax excluded

Cart Check out

 Numele “Crama si Pastrama” a fost ales dintr-o joaca. O joaca serioasa care ilustreaza cele doua placeri esentiale ale oamenilor: placerea de a-si bucura papilele gustative cu o  bautura buna  si o mancare de care sa-ti amintesti mereu.

 Cine nu-si doreste sa asocieze o mincare buna cu un vin pe masura? Crama noastra va oferi intotdeauna vinul care va respecta cele trei valori fundamentale: gust, aroma si culoare, iar Pastrama imbietoare pe care dupa  ce am crestat-o si am parlit-o pe jaratic, usor cat sa nu-si piarda toata sarea, ne va purta in lumea preparatelor traditionale romanesti, cu retete pastrate din generatie in generatie, unele chiar uitate in sertare ale memoriei.

Sunt nume generice care ascund lumi uitate, placeri vinovate furate de industrializare si profit cu orice pret. Cu totii stim ca un vin bun incepe din vie. Se spune ca Dumnezeu a creat vita de vie si omul vinul, de aceea, impreuna cu un sol propice si o clima favorabila isi pune semnificativ amprenta pasiunea celor care produc aceasta licoare, simbol al impartasaniei, al vietii si al frumosului. Cu toate ca traim intr-un univers al evolutiei alimentare, univers in care inovatiile culinare vin la orice pas sa ne incante gusturile, am observat cu mare incantare ca in bucatariile romanilor isi fac loc traditionalele retete romanesti. Si acest lucru ne da speranta ca gustul bucatelor care ne-au incantat in copilarie nu va disparea decat odata cu noi. Ceea ce ne-a determinat sa promovam adevaratele produse romanesti, neindustrializate, produse care nu cunosc puterea conservantilor, a fost o piata invadata de vinuri care se vor naturale, dar care din pacate nu au avut placerea plina de savoare care apare si din cea mai scurta intalnire cu strugurii, o piata invadata de produse atat de mediatizate sub denumirea bio, o piata invadata de produse care  nu mai pastreaza nici o aroma din reteta traditionala si nu in ultimul rand citatul celebrului filosof chinez Confucius:”daca vrei sa nu muncesti nici o zi in viata ta, alegeti o meseria care iti place”.Noi deja ne-am ales-o si va invitam  sa gustati vinuri alese, Carnatii de Plescoi facuti in casa chiar de localnicii zonei, de Babicul de Buzau facut  dupa o reteta pastrata de 4-5 generatii, muschiuletul afumat doar cu fum de lemn de fag si uscat la vant fara nici un alt conservant.Si avem o lista intreaga…. Stim  ca aveti dubii, dar o sa vi le spulberam la primele livrari. Chiar avem si un sediu unde va invitam sa degustati produsele noastre inainte de a le comanda :Str. Luica nr. 160, sector 4

Va asteptam in magazinul nostru de prezentare.


Cart  

No products

Shipping 0,00 RON
Total 0,00 RON

Prices are tax excluded

Cart Check out

PayPal